Релакс след дълъг работен ден като...

Релакс след дълъг работен ден като хищник: Фото на деня

8-и София Филм Фест в Сливен

Екипът на София Филм Фест и Община СЛИВЕН канят жителите...

Косата на Руни пак окапа

отпечатай новината

11.07.2013 15:00 | Видян 1687 пъти

Косата на Руни пак окапа

Интересни личности по трибуните на централния корт на "Уимбълдън" по време на спечеления от Анди Мъри финал срещу Новак Джокович не липсваха. Една от тях обаче направи впечатление заради рязка промяна във външността си, пише 24 часа.

В Англия една от най-дискутираните теми е новото олисяване на нападателя на "Манчестър Юнайтед" Уейн Руни. Това ясно се видя на снимките, на които е редом с холивудската звезда Джерард Бътлър. На тях Руни изглежда почти като преди първата си операция, направена през 2011 г. След нея той дори пусна перчем, който с гордост демонстрира на европейското първенство миналото лято.

Изненадващо в началото на миналия месец стана ясно, че явно решилият да се пребори докрай с плешивостта Уейн си е направил нова операция. От клиниката, чиито услуги използва, обясниха, че втората оперативна намеса просто била следващ етап в лечението на футболиста. След нея Руни си пусна в туитър снимка с новото покритие на темето си, а редом до него е жена му Колийн.

"Много съм доволен от резултата", написа Уейн под фотото от 8 юни. Месец по-късно обаче се забелязват по-скоро причини за притеснение от ефекта на двете операции, за които голмайсторът плати към 30 000 лири. Без паника, това е нормално, обясниха отново от клиниката. Заради трансплантацията се стига до шок за косите и те окапват.
За сметка обаче порастват по-здрави. За да е сигурен, че ще има коса, Руни пие и специални добакви за растеж. Те обаче имат и негативен ефект - могат да го доведат до импотентност.

Снимка: 24 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !