Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мафията на Плевнелиев

отпечатай новината

12.07.2013 16:30 | Видян 2171 пъти

Мафията на Плевнелиев

Президентът Плевнелиев говори за задкулисие, за мафия, за олигарси. Хайде да погледне собствения си обръч. Съпругата му Юлияна е дългогодишна служителка на олигарха Иво Прокопиев, както и най-добра приятелка на съпругата му Галя, чиито издания спечелиха общо 3,3 млн. лв. от фондация Америка за България, пише Супер 19'.

Същата фондация щедро спонсорира с половин милион екипа на Бойко Василев, нищо че де юре е на държавна работа в харчещата 100 млн. на дънокаплатеца всяка година БНТ и малко е конфликт на интереси да черпи финансиране от чужди държави.

Неговият брат е женен за лидерката на протестите Ивет Добромирова. Тя пък беше пиарка на служебения премиер Райков, назначен от Плевнелиев в едно правителство, редено според мнозина от олигархичния кръг Иво Прокопиев – Огнян Донев – Цветелина Бориславова, които също като президента като бизнесмени са имали за партньор в бизнес проектите си офшорния фонд Грамърси, както сме писали неведнъж.

Ивет обаче е и асистент на официалната пиарка на Плевнелиев Мария Иванова по време на президентската кампания – именно по тази причина е с нея и него в студиото на бТВ по време на дебатите, на които гоцеделчевецът бая се поизложи. Представата и на РосенИвовия Резиденшъл парк.

Мария Иванова пък е пратена на Роско от своята колежка Мария Стоянова, която е нейна близка приятелка от БНТ, а после „по случайност”става член на СЕМ. Същият СЕМ, който пък е председателстван от Георги Лозанов – културен съветник на Цветелина Бориславова.

Вярна другарка на Мариите е третата членка на СЕМ – София Владимирова, преди това момиче за всичко при Иван и Андрей, която получи поста в органа за надзор на медиите като благодарност за работата си като пиар на злощастния външен министър Румяна Желева. Няма как да сте забравили прекрасната й подготовка, осигурена от София, на препитването за еврокомисари, което бе голям резил за България. Това са най-красивите, най-честните, най-протестиращите. Според мълвата от последните дни и партия си правели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !