Отиде си Атанас Андонов -...

На 68-годишна почина българският десетобоец и участник...

Млада двойка съжителства с духове от...

Хитовият британски ситком на BBC One „Призраци“...

Нека да е лято!

отпечатай новината

15.07.2013 10:00 | Видян 1910 пъти

Нека да е лято!

След мъчителната революционна зима и истеричната пролет най-накрая НАБЛИЖАВА ваканцията и лично аз вече съм готов да извикам: „Нека да е лято”. Дъждовете, които ни потапят от 2 седмици, не помагат много за веселото настроение. Но който много е работил, ще почива и ще си казва, че няма нищо по-хубаво от лошото време.

В последния си брой за активния сезон Супер 19’ залага повече на шоуто, отколкото на сериозните теми. От тях сме обърнали внимание само на две, които са много актуални. Едната е узаконяването на ограбването на България и плячкосването на нейната природа, посредством златодобива.

А другата е портрет на световния финансов спекулант Джордж Сорос. Човекът, който разори българските пенсионери и махна по три нули от дълговете на кредитните милионери през 1996-97 година и отново настъпва, за да ни тресе посредством политическия проект на президента Плевнелиев и неговите приятели. Ще четете удивителни неща.

След сензационния успех на броевете с най-горещите двойки и най-горещите жени на лятото, този път наред е класацията на най-горещите мъже. Изненадващо е, че тя предизвика най-голям интерес при гласуването на сайта slava.bg от трите ранглисти. Събраха се над 1000 души за 5 дни – истинско национално представително проучване.
Защо актуалната все още Мис България, на която от днес започват да търсят наследница, не одобрява подреждането и кой е най-горещият мъж у нас според нея разкриваме в броя.

Ще четете и най-горещите клюки. Ще се върне ли при Алисия другарят Ники Михайлов, чийто татко се оказа нелегитимен президент на Българския футболен съюз? Това е само един от горещите въпроси, чиито отговори ще намерите при нас.

Накрая, с пожелание за по-добри новини, нека да се разделим до 16 септември, когато Супер 19’ ще се завърне от своята лятна ваканция. Бъдете много щастливи и изживейте страхотно лято!


автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !