Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Близначки се борят за титлата Мис Силикон

отпечатай новината

16.07.2013 15:30 | Видян 2442 пъти

Близначки се борят за титлата Мис Силикон

На 19 юли в клуб Bedroom на Cacao Beach в Слънчев бряг ще се проведе конкурса Мис Силикон 2013. За пети пореден път  участнички от цялата страна ще се борят за титлата, а по повод малкия юбилей, организаторите на събитието са подготвили много изненади за присъстващите.

Момичетата, които тази година ще се включат в надпреврата ще бъдат 13 и ще преминат през три тура, за да могат да стигнат до финала. Специално за гала вечерта на Слънчев бряг ще акостира и Мис  Естетик Колумбия, която има корона от конкурса, който е аналог на родния Мис Силикон.

Тя вече си е извадила виза, а любопитното е, че ще доведе на конкурса и свота сестра близначка. Паола и Ниношка са са родом от Баранкия, Колумбия. И двете работят там като професионални модели. Мацките са тунинговани и имат куп пластични операции, на нос, скули , гърди и имат силикон дори  в дупетата си. Това е една от пластичните операции, която е много популярна в родината им.

За първи път тази година на Мис Силикон ще има нов тур, който ще се нарича Предизвикателството. В него  всяка една от участничките ще има на разположение по 2 минути, в които да направи нещо нестандартно, с което да спечели журито и публиката, за да се доближи по-близо до короната.

И тази година голямата награда е подсигурена от Aesthe Clinic на д-р Ильо Стоянов. Има и една специална награда от пластичния хирург д-р Зиад, който ще подари на победителката специално изработена спалня. Кандидатките за Мис Силикон 2013 и тази година ще бъдат оценявани от звездно жури.

От миналата година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза. През 2012г. тя беше "Не на фалшивият силикон!".  Тази година мотото на конкурса ще бъде: "Равни права за всички! "

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !