Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Новото видео на Ъпсурт с премиера на финалния концерт на The Voice of Summer Tour на Cacao Beach

отпечатай новината

17.07.2013 14:00 | Видян 1713 пъти

Новото видео на Ъпсурт с премиера на финалния концерт на The Voice of Summer Tour на Cacao Beach

Голямото финално парти на The Voice Of Summer Tour ще се състои утре вечер от 21:00 ч. на Cacao Beach в Слънчев бряг. Още със своя старт на жълтите павета в столицата, турнето на The Voice се превърна в едно от най-запомнящите се и щури музикални събития на лято 2013.

В продължение на повече от месец концертите на музикалната медия донесоха бурни емоции и вълнение за хилядната публика в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Лозенец и Созопол. Специално за своите фенове от сцената на The Voice се раздават: DJ Doncho, Криско, „Ъпсурт“, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy и балет „Нова”.

След премиерата на новата си песен „Ослушай се” на стартовия  концерт на The Voice в София, „Ъпсурт” избраха да покажат видеото към парчето на заключителното парти от турнето. Феновете на The Voice ще видят за първи път кадрите от лентата на „Ослушай се” този четвъртък в Слънчев бряг. Веднага след това видеото ще се завърти ексклузивно в ефира на телевизия The Voice.

Лентата е съвсем различна и нова като визия за „Ъспурт”, с препратки към хорър сюжетите от големия екран. Режисьорът Валери Милев е заложил на кожа, лак и специални ефекти между четири стени, гарнирани с изкусителни момичета.

Заедно със старта на видеото тръгва и дизайнерската колекция на „Ъпсурт” под бранда "РСПКТ" (Респект).  Криско  вече се появи на конерта на The Voice Of Summer Tour в Лоезенц с тениска, на която пише“ЪПСУРТ“ и с шапка от новата дизайнерска линия.  Facing The Sun от няколко месеца подготвя новата оригинална колекция с тениски и шапки на „Ъпсурт”, чийто дизайн е изцяло на български автори, а артикулите се произвеждат в Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !