И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Фолкпевица се продава на футболен национал за 3000 евро

отпечатай новината

17.07.2013 17:45 | Видян 6235 пъти | Гласували 2

Фолкпевица се продава на футболен национал за 3000 евро

Иво Иванов праща на Бриана парите, срещу които тя му снима гениталиите си и обещава да му иде на гости за сексмаратон, пише Шоу.

Бриана е завършила музикалното училище Плевен със специалност......."Флейта" (няма майтап!) Явно е виртуоз в духовата музика. За това свидетелства фактът, че е въртяла на малкия си пръст редица сериозни мъже като шефа на волейболната федерация Данчо Лазаров, съветника му и виден журналист Паун Цонев, екснационалния треньор на волейболистите Мартин Стоев и футболиста Ивелин Попов.

Боряна Пантелеева, по-известна като Бриана, нашумя със секс чата си с националния треньор по волейбол Мартин Стоев. Лафът между двамата изтече в медиите през 2008г. и предизвика грандиозен скандал. Мартин се разсърди на Бриана и заяви, че семейството му е съсипано.

Същата година брюнетката беше засечена на медийния фестивал в Албена в компанията на Паун Цонев. Цонев, който също е семеен, обещал на певачката да ч вкара в елита и да ѝ осигури запазено място в телевизиите. Въпреки, че Бриана цяла седмица го дарявала с ласки, Паун така и не изпълнил обещанието си.

Не така обаче стоят нещата с шефа на волейболната федерация Данчо Лазаров. Той дал на Бриана всичко, което поискала от него, а тя не спира да го хвали колко е потентен и уменията му в леглото.

За разнообразие от волейбола, чалгазвездата се хвана с футболиста Ивелин Попов. Той обаче забремени колежката ѝ Елена Паришева.

След раздялата ѝ с Попето, Бриана си сложи силикон и се отдаде на.....политическа кариера. Тя се яви на местните избори, като кандидат-кмет от град Левски. Тогава тя изстреля поредната си бомба: "Един червен депутат ми предложи сума, за която аз да правя секс с него", разкри пред медиите Бриана.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !