Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Шерил Кроу се изфука с къщата си

отпечатай новината

18.07.2013 13:45 | Видян 1947 пъти

Шерил Кроу се изфука с къщата си

Певицата Шерил Кроу отваря вратите на красивото си имение в Холивуд Хилс, Лос Анджелис, специално за интериорното списание Architectural Digest, пише dnes.bg.

Романтичният имот, който тя обитава с двамата си осиновени сина Уайът и Леви, се простира върху 11 декара и включва испанска хасиенда от 1926 г. и малко, занаятчийско бунгало от 1909 г.

Освен това тя разполага със страхотно озеленен двор с планински пътеки, масивни финикови палми, кактуси и уникална, живописна гледка към града и океана.

В статията Кроу споделя, че едни от най-приятните места в имението ѝ са на открито – малкото, извито мостче, красивият хамак и оригиналната дървена стълба в градината и т.н. Най-любимото ѝ място в къщата логично е нейното творческо пространство – малка стая, оборудвана с музикална техника и инструменти, където тя твори песните си.

Повечето детайли от обзавеждането на дома са купени лично от Шерил от различни антикварни пазари за мебели (включително и в Париж). "Аз съм колекционер на странности. Харесвам нещата, които имат собствен вътрешен живот и предизвикват въображението ми", казва носителката на награда „Грами".

Снимка: architecturaldigest.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !