Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Криско заведе Лора Караджова на финалния концерт на The Voice в Слънчев бряг

отпечатай новината

19.07.2013 14:00 | Видян 2664 пъти

Криско заведе Лора Караджова на финалния концерт на The Voice в Слънчев бряг

С грандиозно морско парти на Cacao Beach в Слънчев бряг завърши лятното турне на The Voice радио и телевизия вчера вечер. Музикалната лятна поредица от концерти в осем големи града продължи повече от месец и донесе незабравими емоции на хиляди фенове.

Публиката  на Voice Of Summer Tour се забавлява заедно с: Криско, "Ъпсурт", Графа, Били Хлапето,  Lexus,  Михаела Филева, Venzy, Рафи и балет "Нова". След концерта на плажа всички изпълнители и гости щуряха на афтър в клуб "Брилянтин".

Лора Караджова беше една от изненадите на вечерта на концерта в Слънчев бряг. Гласовитата блондинка се качи на сцената на The Voice заедно с Криско за песента "Министърът на веселието". След изпълнението хип-хоп дивата изгледа концерта в бекстейдж зоната в компанията на колегата си Кристо и журналистката Мика Стоичкова.

Най-големият подарък към публиката на The Voice Of Summer Tour се оказа премиерата на новото видео на "Ъпсурт" към парчето "Ослушай се", което някои аsоциираха с филмите на Дейвид Линч. Почитателите на класиците на българския хип-хоп аплодираха бурно новата лента и пяха на един глас "Бела жига", "И твойта майка също", "3 в 1".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !