Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Лоши момичета представят горещо аренби шоу

отпечатай новината

22.07.2013 14:00 | Видян 2750 пъти

Лоши момичета представят горещо аренби шоу

На 26 юли Bedroom Beach в Слънчев бряг отново ще е домакин на конкурсът Miss Bad Girl 2013. За четвърта поредна година „лоши момичета“ от цялата страна ще се впуснат в предизвикателството, за да спечелят короната.  Miss Bad Girl е един от най-известните морски конкурси, който вече е със солидна история, а негов организатор и лицензиант е тв водеща и модел Ива Атанасова, чиято идея е по-скоро надпреварата да мине под формата на зрелищно шоу.

Именно заради това всяка година конкурсът си има своето мото, което тази година е: Dirty Dance. Всяка една от участничките ще танцува и раздава сексапил на присъстващите в най-актуалния клуб на родното Черноморие. Борбата между претендентките ще премине в три тура под формата на шоу-спектакъл. Тази година конкурса изцяло ще е в аренби стилистиката. На сцената ще има „лоши“ момчета и момичета, ще се рисуват графити, ще се танцува брейк, ще се слуша черна музика подбрана от специален DJ, а за финал ще влязат и в пряк двубой една срещу друга.

Кандидатките са подготвили истинско рап шоу, в което ще танцуват, пея и дори имитират световни звезди. Най-актуалния музикален жанр е завладял изцяло десетте момичета, които усилено репетират за финалната вечер. В първи кръг момичетата ще се представят със закачливи танци и ще покажат, че наистина имат остър език. Във втори кръг всяка една от претендентките ще предложи индивидуален танц и ще влезе в ролята на популярен аренби изпълнител. Най-атрактивен ще е третият кръг, където претендентките ще застанат една срещу друга и ще се надиграват с улични танци.

Водещ на Miss Bad Girl 2013 ще е Стилиан Димитров, един от най-известните имитатори в България и ръководител на школата Фейкед Старс, представяща известни култови персонажи и музикални изпълнения. Поп дивата Ан Джи, която наскоро се завърна от най-големия европейски фестивал за DJ в Сплит, ще се погрижи за доброто настроение на гостите в Bedroom Beach.

Лошите момичета ще бъдат оценявани от звездно жури, а негов председател ще е Мис България 2011 Ваня Пенева, която в момента се изявява като Ментор в тв риалити Мис България 2013 по TV 7.

Короната на победителката в конкурса ще бъде връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова, която благодарение на Miss Bad Girl  краси последната корица на мъжката Библия-списание Playboy. Голямата награда на конкурса е ваучер за естетични и козметични процедури на стойност 5 000лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems.

От Maraia Beach-Слънчев бряг пък са се погрижили момичетата да се хранят здравословно с най-добрите суши специалитети по родното Черноморие. Претендетнките ще получат много подаръци от фешън бутик Look at Me, бански Делфина и Casino Ritz-Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !