Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Емилия в паника от новия си нос

отпечатай новината

22.07.2013 15:00 | Видян 2854 пъти

Емилия в паника от новия си нос

Фолкфурията Емилия е ужасена от новия си нос. Половинката на Коко Динев легна под ножа, след като в началото на май катастрофира сериозно с колата си, пише България днес.

Емилия се оперира веднага, тъй като обонятелният ѝ орган бе счупен. Тя се съветва с най-добрите специалисти, а благоверният ѝ мъж се изръси със 7 бона за ринопластика - отбелязва изданието.Певицата претърпя 2 операции - за наместване и естетична. Резултатът обаче хич не се хареса на Емилия. Сега носът и има различна форма и се набива на очи. В основата му личи лекото изкривяване, а на върха е по-тънък и чип.

"Изглежда ми по-широк" - се спира да се жалва изпълнителката пред свои приятелки. Феновете ѝ също не я успокояват. Част от коментарите им са, че носът ѝ много наподобява този на Майкъл Джексън. "Дано не се разпадне като неговия" - подиграват я фенове в социалната мрежа.

Бясна на подмятанията, Емилия вече не влиза във Фейсбук профила си. Певицата не иска да чете ироничните подмятания и дори забранила на близките си приятелки да ѝ казват какво пише там за нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !