Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Румънски милиардер се самоуби с бентлито си

отпечатай новината

22.07.2013 15:30 | Видян 2612 пъти

Румънски милиардер се самоуби с бентлито си

Погребението на 44-годишният румънски милиардер Нае Николае, се превърна в последната демонстрация на лукса и разкоша, в които той тънеше приживе, отбелязват медиите в северната ни съседка. Цели камиони са карали венците за траурната церемония, пише Всеки ден.

Богаташът загина, преди два след като влак помете сребристото му Bentley Continental GT северно от Букурещ. Според свидетели милиардерът и благодетел на футболния клуб "Стефанещи" изпреварил колоната от коли пред спуснатата бариера и навлязъл в прелеза.

Луксозният автомобил на Николае бил блъснат от влака със скорост над 100 км/ч. Тялото на богаташа изхвърчало на 200 метра от мястото на удара.Николае се смята за един от най-богатите хора в Румъния. Основният му бизнес бяха недвижимите имоти. Славеше се с от суперавтомобили и часовници за над 100 000 евро.

Според една от версиите той самонадеяно решил да изпревари железопътната композиция, а според други се касае за успешен опит за самоубийство. Според телевизионния канал Antena3 имал сериозни проблеми със здравето и бил лекуван в Израел. Източници от антуража на милиардера твърдят, че малко преди катастрофата той изгубил 15 млн. евро на табла.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !