Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лу-до-го-рец

отпечатай новината

25.07.2013 09:30 | Видян 1437 пъти

Лу-до-го-рец

Най-накрая българското футболно нещастие се отпуши. Лудогорец съвсем явно победи словашкия шампион Слован снощи насред Разград. Може да не е по роднински баш братя славяни да елиминираме, ала що да сторим.Вярно, Слован не е Манчестър Юнайтед, не е Барселона или Байерн.

Но нека да си знаем мястото - при нашето дередже и това е огромен успех за българския шампион. В следващия кръг най-вероятно срещаме комшиите от сръбския  Партизан - отбор с история. Но пък хубавото е, че нашите няма какво да губят. Даже и отстранени, ще играят поне Плейоф за Лига Европа.

Това означава повече мачове на ниво - повече опит - повече приходи в клубната каса - повече самочувствие мотивация. Което пък често води до голямо надмощие в националното първенство. А тази година то е доста закучено, като наред с обичайните заподозрени - в колкото и лоша кондиция да изглеждат в момента - Левски и ЦСКА, доста мощно тръгна Ботев - Пловдив, Литекс никога не бива да се подценява, а винаги се намира и някой амбициозен новак като Любимец, който вече отупа в първия кръг отбора на мултимилионера Кирил Домусчиев.

Тази година неговият клуб за първи път ще върне инвестицията или поне ще избие вложението за този сезон. А ако босът успее да продаде изгодно футболисти, ще си върне и парите, хвърлени в предните един-два шампионата, когато бая се охарчи по родните стандарти, колкото и стегнато да си е организирал "къщичката" в Лудогорец.Което пък идва да покаже, че работата се  отблагодарява. Вярна се оказва и друга народна мъдрост: "Правикаквото трябва, пък да става каквото ще".Имахме нужда от добри новини!

автор: Борис Ангелов

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !