Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Емануела счупи пръста на Джина Стоева

отпечатай новината

29.07.2013 17:30 | Видян 3553 пъти

Емануела счупи пръста на Джина Стоева

Бинтовани пръсти и хвърляне на брачни халки - това са само малка част от колоритните сцени, на които станаха свидетели почиващите в Слънчев бряг. Плажуващите на южното ни Черноморие наблюдаваха разигралия се пред очите им сериал с шеговит сюжет. Главните роли в него бяха поверени на…… Емануела и Джина Стоева, пише Блиц.

Не става въпрос за холивудска продукция, а за най-новото им видео "Кой видял – видял". "Режисьорският екип даде идеята да разиграем хумористична сценка ала латиноамериканска сага, но правена в България. С Еми тъкмо паркираме колата пред едно яхтено пристанище, когато виждаме покрай нас да минава страхотен мъж" – разказва Джина Стоева. "Толкова е готин, че замисляме план как да го оплетем в мрежите си. Обаче се натъкваме на проблем – Джина има халка на пръста, която трябва да се скрие и аз се заемам с тази задача” – разбулва пъкления план Емануела.

Мачото, заради когото двете певици за малко да се хванат за косите, е стар приятел на изпълнителката на "Писано ни е", който с удоволствие приел две изключително сексапилни и популярни жени да спорят за сърцето му. Освен че ни пренасят в меката на латиносериалите, Емануела и Джина Стоева са помислили и за мъжката аудитория. В "Кой видял - видял" двете влизат и в образа на красиви амазонки, облечени в оскъдни бански костюми, които подчертават още повече завидните им женски форми.

Инициативата за общия проект дошла от Емануела, която от дълго време обмисляла женски дует. "Нямаше как да не я поканя Джина. С нея вече официално сме съседки. Майсторите на апартамента ми постоянно я тормозят и реших малко да я умилостивя" – споделя с присъщото си чувство за хумор Емануела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !