Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Никол - новата водеща на "Здравей, България"

отпечатай новината

30.07.2013 12:10 | Видян 3319 пъти

Никол - новата водеща на

Красивата Никол Станкулова ще води "Здравей, България". На абордаж сутрешният блок на Нова тв ще превземе и българския Индиана Джоунс - проф. Николай Овчаров. Лице на предаването ще стане и програмният директор на Дарик радио Константин Вълков, пише Труд.

Тримата са част от гост-водещите, които ще видим в "Здравей, България", макар и само за по един ден през август. Всеки от тях ще бъде в комбина с един от титулярите Мира Иванова и Христо Калоферов, докато другият почива.Покана е отправена и към Васил Василев-Зуека.

Хубавата синоптичка Никол вече натрупа опит като водеща в "Денсинг старс" по Нова тв през пролетта, а Вълков имаше предаване преди време в събота сутрин по същата телевизия. "Предвид обстановката в страната, "Здравей, България" няма да почива нито ден, нито пък ще местим старта му, който и през август ще бъде в 6,30 ч", обясни водещата Мира Иванова. След 9 август обаче двамата с Калоферов ще се разделят, за да може все пак да отскочат до морето. Именно тогава гост-водещите ще се включват като "подкрепление" в студиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !