Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Валя Войкова се разведе тайно!

отпечатай новината

30.07.2013 17:45 | Видян 6868 пъти

Валя Войкова се разведе тайно!

Новинарката на News7 Валентина Войкова се разведе. 20-годишният ѝ брак с Пламен Иванов приключил драматично, а бившият ѝ съпруг вече имал нова любов, информира Шоу.

"Не разбирам защо трябва да се бъркате в личния живот на хората. Щом Валя е известна, питайте я нея за развода ни. Изобщо не желая да коментирам тази тема", категорично отсече собственикът на култовия ресторант "Коне в почивка" Пламен Иванов.

Според близки до бизнесмена, двойката се е разделила заради негово увлечение по друга известна дама, чието име обаче засега се пази в строга тайна. Валя и Пламен се срещат в дискотека, когато тя е още ученичка.

Той е доста по-голям от нея, но възрастовата разлика е най-малкото, което я спира в началото да отвърне на свалките. Самоуверен и упорит, Пламен отвръща на отказа ѝ с изпращания до дома и кошници с рози. Не след дълго идва дългоочакваната им първа среща, на която той ѝ заявява: "Ти ще се омъжиш за мен!".

"Помислих, че се шегува, защото бях прекалено малка за такава крачка. Впоследствие той се реши, аз някак си се съгласих и ето ни, на шега сме заедно вече толкова години", разказва преди време през смях новинарката.

Двамата живели заедно в продължение на година и да се оженят впоследствие изглеждало най-естествения ход в отношенията им. "Майка ми каза само: дано си сигурна в това, което правиш, ако не си, ние сме зад теб. И до ден-днешен е така - подкрепят ме във всичко, с което се захвана", обяснява Валя.

Сега двамата с Пламен имат 19-годишен син – Константин, но идилията отдавна е останала в миналото. Още през миналата година се появиха слухове, че новинарката и съпругът ѝ са в доста обтегнати отношения и непрекъснато се карат, а това било изписано на лицето на блондинката. От доста време тя не се усмихвала дори на сила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !