Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Нападнаха майката на миската Звезделина: Кой е научил дъщеря ви да псува?

отпечатай новината

31.07.2013 15:00 | Видян 3408 пъти

Нападнаха майката на миската Звезделина: Кой е научил дъщеря ви да псува?

Майката на Звезделина – Нина се яви снощи да защитава отрочето си от елиминации, но щеше да му направи по-голяма услуга, ако хич не се беше появявала. Дамата с хитър поглед, семпло облекло и намусена физиономия веднага обвини продукцията, че са очернили детенцето ѝ, още като влязло, пише skandalno.net.

Звездито е много добро момиче, чисти, готви, но тук са му взели мерника и още от първия ден го нарекоха проститутка. Ваня Червенкова, която беше след коментаторите, тутакси се метна като лъвица върху невзрачната женица. "И аз имам дъщеря, и аз смятам, че е добра, но моята не псува като каруцар в ефир, не използва цинични думи. Зная приятелите ѝ, зная кръговете, в които се движи, дори гаджетата ѝ зная".

"Знаете ли например откъде е намерила пари да си сложи силикон?" попита Червенкова.  Нина се размисли, а после каза – "ами работи момичето ми и си има пари".

"Какво точно работи?", подхвърли ѝ къс пас Червенкова. Неочаквано майката не можа или не искаше да отговори и настъпи протяжно мълчание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !