И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Свекърва угоява Преслава

отпечатай новината

02.08.2013 12:50 | Видян 2564 пъти

Свекърва угоява Преслава

Притеснително слабата Преслава е преминала на хранилка при свекърва си Лидия Станоева – Скалата, разбрахме от приближени. Майката на Жоро Бирмата се притеснила, че снаха ѝ може да си навлече проблеми със зачеването и по този начин да я лиши от удоволствието да стане баба на внуче.

От десетина дни бившата президентша на пернишкия "Миньор" се е превърнала в бодигард на Преслава и я придружава из страната. Загрижена за здравето на певицата, бизнесдамата поверила делата на мъжа си Евлоги и хукнала с нея, за да може изкъсо да контролира хранителните ѝ дажби.

В първите дни Скалата останала шокирана от микроскопичното съдържание в чинията на Преслава. "Момиче, вземи се в ръце, ядеш по-малко и от врабче тръгнала да налива акъл на кандидат-снаха си Лидия Станоева.

Звездата на "Пайнер" наистина приемала храна, не повече от две шепи, и то за целия ден, твърдят от фирмата ѝ. Закуската, разбира се, пропускала. На обяд залъгвала глада с филийка сухар и десетина сушени ядки, а вечер менюто й включвало зелена салата с черни маслини, пише Уикенд.

Свекито на Преслава вече е започнала операцията по промяна на дневния ѝ порцион. Миналия уикенд певицата завела Лидия в родния си Добрич, за да гостуват на семейството ѝ. Според местни клюкарки визитата в дома на изпълнителката била първа за Скалата, откакто синът ѝ и чалга дивата са двойка.

Преслава развела свекърва си из града, а вечерта почерпила и нея, и сестра си Ивелина в местен ресторант. Трите си устроили парти по женски. А наострили уши любопитни добричлийки от съседните маси дочули разправии на тема редовно хранене.

"Свекърва ѝ дано я вкара в правия път, че скоро съвсем ще изчезне. Не ѝ даде да мръдне от софрата, докато не изяде една овчарска салата и пилешка пържола", информират присъствали в кръчмата. Целият зор Преслава да качи някой и друг килограм бил заради опасенията на Скалата, че кльощавата приятелката на Малката Бирма може да види бая мъка, тръгне ли да бременее.

Бизнеслейдито се загрижило, че каквато е фина снаха ѝ няма да може да износи бебето. От няколко месеца Лидия не спирала да агитира певицата да я зарадва с внуче, но тя упорито се дърпала с мотива, че още не ѝ е време да слиза от сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !