Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Анелия се подмаза на Галена

отпечатай новината

02.08.2013 13:10 | Видян 2944 пъти

Анелия се подмаза на Галена

Край с враждата между Анелия и Галена! Изпълнителката на "Погледни ме в очите" се помири с колежката си в последните дни от юли, и то по нестандартен начин. Вместо да проведат дружески разговор, за да се изяснят и да си простят прегрешенията, както направиха с баджаначката ѝ Емилия, Анелия прояви въображение и състави цяла стратегия.

За да изненада и впечатли Галена, заралийката си купи рокля от колекцията ѝ срещу 400 лева – скромна сума за такъв дизайнерски шедьовър. Веднага щом се сдоби с тоалета, Анелия се снима, а после уж случайно фотосът попадна в мрежата и така достигна до прохождащата модистка, пише Уикенд.

Галена била трогната от изненадата на колежката си и набързо забравила злостните думи, които неотдавна двете си размениха, коментират в бранша. Певицата от Смядово даже поблагодарила на Анелия, че е избрала да се издокара с неин тоалет.

Галена може и да е повярвала на разкаяната Анелия, но не и нейните фенове. Мнозина привърженици на изпълнителката на хита "Пак ли" са убедени, че това е поредният хитър и манипулативен ход на заралийката. Бившата жена на бизнесмена Коко Динев решила да облече тоалет на Галена не в знак на примирие.

Истинските ѝ подбуди били съвсем други. Анелия желаела да разсее съмненията, които Галена неотдавна породи със свое изказване. В бранша още са в потрес от разкритието на хитовата певица, че нейни колеги плащали, за да бъде оплювана колекцията ѝ от рокли. Естествено, подозренията веднага паднаха върху примитивната Анелия, тъй като за тази година Галена се е дърлела само с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !