Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Монни отпразнува 59 с Мария Илиева и Есил Дюран

отпечатай новината

05.08.2013 09:00 | Видян 7904 пъти

Монни отпразнува 59 с Мария Илиева и Есил Дюран

Модният император Мадален Димитров, притежател на марките Монни и Десизо Монни, навърши 59 години в компанията на близо 130 гости от цял свят. Сред тях- приветливата и успяла бизнесдама Катя Роуз със сина си Стивън, партньори на рожденика от Германия, Италия и Франция.

Среди изключителен интериор от растителност, подбирана лично от Димитров, два басейна и заря, на сцената се представиха последователно Есил Дюран и Мария Илиева. Организатор и водещ на грандиозното събитие бе Евгени Минчев, който негласно е и рекламно лице на компаниите на Монни , обличайки дрехите им както за ежедневието, така и за великолепните балове които прави или на които присъства по света.

Рано сутринта, Минчев който е и ментор в мис България 2013 свърза по телефона Евгения Калканджиева и мис България 2011 Ваня Пенева с Магдален Димитров за първи рожденически поздрави. На партито с дрескод тюркоазено синьо и бяло беше представена част от колекция пролет/ лято 2014, в която тези цветове са основни. Тази колекция, както и колекция есен/ зима 2013/2014 ще бъдат представени през месец септември на пищно ревю в гр. София .

Колекцията е създадена от новия дизайнер на марката Магдалена Кирова. работила 9 години за световната марка Max Mara, но предпочела българските марки Desizo MonniI и Monni.  За есен/ зима 13/14 основни тонове на колекцията са тъмно синьо, бежаво/ кафяво, сиво/ черно като материалите са основно разтегливи, което продължава основната тенденция на марката Monni- линия Flaxible.

Моделите в есенно зимната колекция ще бъдат приятна изненада за почитателите на мъжката мода и ще могат да бъдат намерени  в магазините на Monni и Desizo MonniI в началото на месец септември. Тогава предстои и откриване на най- новия магазин на марката в The Mall.
 
Снимки от събитието можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !