Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Миленита подгрява Лили Иванова на морето

отпечатай новината

05.08.2013 14:30 | Видян 2174 пъти

Миленита подгрява Лили Иванова на морето

Ексцентричната Миленита ще подгрява примата на българската естрада Лили Иванова на концерта й на морето. Грандамата на музиката ни ще направи ексклузивно шоу в Hacienda Beach, Лозенец, придружавана от своят оркестър. Сцената ще бъде специално изградена във водата около плажа на Hacienda.

През есента на миналата година тя направи концерта на годината, препълвайки с почитателите си столичната зала "Арена Армеец". Сега е на път да взриви и публиката край морския бряг.

Миленита ще бъде първата, която ще подгрява публиката. Очаква се тя да изпълни хита си „Черни котараци", който влезе в Топ 100 на България за 2010 г., и е популярен със закачливия видеоклип с участието на Юлиян Вергов.

До края на 2013 г. певицата, смята да издаде албум, който ще бъде трети поред в музикалната й кариера. Освен с музика, Миленита е известна и с превъплъщенията си като актриса. Най-известни са ролите й в лентата "Лора от сутрин до вечер" и сериала "Под прикритие".

Концертът на Лили Иванова е на 7 август. Местата за него са ограничени, а цената е между 50 и 100 лева. Билети могат да се закупят от Hacienda Beach.

Снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !