Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Провал за медения месец на Жана

отпечатай новината

08.08.2013 09:15 | Видян 2211 пъти

Провал за медения месец на Жана

Мечтите за дълъг меден месец на хубавата Жана Танева бяха безкомпромисно разбити от нейните шефове. Красавицата се надяваше на цял месец релакс далеч от страната, а вместо това й връчиха да работи по не едно, а цели две предавания по ТВ7. Тя води "Сладки приказки" с Божана Филипова, а от есента започва собствено женско шоу.

Малко преди сватбата с любимия си Слав Жана се хвалела на всички, че ще ходи на меден месец на остров Бали. Там двамата мечтаели да се отдадат на пълно разтоварване и духовни практики, както напоследък е много модерно сред елита. Бившата адреналинка вече си била харесала гуру, при когото смятала да изучава будизъм. "Цял месец без телефони, без нерви, без месо и алкохол - пълен релакс и прочистване от всичко лошо!", разказвала плановете си младоженката.

Всичко това обаче се оказало сметки без кръчмаря. В ТВ7 били категорични, че няма да я пуснат да отсъства от работа толкова дълго. "Дадохме й две седмици почивка за сватбата - една преди самия ден, за да се подготви, а следващата - за да отиде на почивка с мъжа си. Никой не ползва по-дълги отпуски", обясниха от телевизията пред "Всеки ден". Затова вместо на Бали Жана и Слав отскочили набързо до Гърция.

Според хората в ТВ7 поне до Нова година Жана ще е плътно вързана за работа си, защото освен сутрешните "Сладки приказки", които води заедно със синоптичката Божана Филипова, от есента ще води и специализирано женско предаване. То най-вероятно ще се излъчва всеки делник преди обед и ще бъде пряка конкуренция на "На кафе с Гала" по Нова тв.

Снимка: BNews

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !