Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

На Бродуей гледат "Паякът" Пенко Господинов

отпечатай новината

12.08.2013 10:00 | Видян 1408 пъти

На Бродуей гледат

Спектакълът "Паякът" на театър "Сфумато" ще има премиера в Ню Йорк на 16 август. Пенко Господинов и Анастасия Лютова ще покажат драмата на мъж и жена, които са заедно от 27 години. Постановката ще е част от 17-ия международен фестивал за театрално изкуство Fringe, съобщава електронното издание broadwayworld.com, пише vsekiden.com.

Те лежат във ваната, покрити до брадичките с пяна. Той е гневен от поредния й кулинарен провал, тя му отвръща с контраобвинения. Натрупаната с годините взаимна неприязън ги подтиква към раздяла. Затова и двамата с охота вдигат наздравица за бъдещия си развод, уговорен за следващата сутрин. И точно когато зрителят решава, че го въвличат в банален семеен скандал, идва първата от серия изненади, виртуозно замислени от авторите Йордан Славейков и Димитър Димитров, които са и режисьори на спектакъла. Оказва се, че Марта и Мартин не са изнервени съпрузи, а сиамски близнаци в навечерието на отдавна чаканата операция по разделянето им.

За първи път българско заглавие се появява в програмата на този най-голям мултиартистичен форум в Северна Америка. Над 200 формации от цял свят изнасят над 1200 представления за 16 дни на 20 емблематични сцени в Голямата ябълка.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !