И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Хю Грант става шеф на британското морско разузнаване

отпечатай новината

12.08.2013 12:00 | Видян 1877 пъти

Хю Грант става шеф на британското морско разузнаване

Хю Грант ще изпълни една от второстепенните роли във филма на Гай Ричи "Агенти от U.N.C.L.E.", съобщи Hollywood Reporter.

Лентата ще е римейк на едноименния шпионски телевизионен сериал, излъчван по телевизионния канал NBC от 1964 до 1968 година. В пълнометражната версия ще видим да играят същите герои, както и в сериала. Това са специалните агенти - руснакът Иля Курякин и американецът Наполеон Соло.

В разгара на Студената война те работят заедно в секретната разузнавателна организация "United Network Command for Law and Enforcement" (U.N.C.L.E.).

Първоначално Том Круз искаше да се превъплъти в образа на Соло. През май 2013 година обаче той се отказа от участие в проекта. По-късно за същата роля бе избран Хенри Кавил.

В образа на Курякин ще видим Арми Хамър. Хю Грант ще изпълни ролята на шеф на британското морско разузнаване. Главната женска роля в лентата Гай Ричи е поверил на Алиша Викандър, участвала във филма "Анна Каренина", допълва БТА.

Снимките на "Агенти от U.N.C.L.E." трябва да започнат през септември 2013 година. Засега не се посочва кога ще се появи лентата по кината.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !