Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Селена отрязала Джъстин, защото й сложил рога

отпечатай новината

13.08.2013 09:45 | Видян 2572 пъти | Гласували 1

Селена отрязала Джъстин, защото й сложил рога

Преди малко повече от месец Селена Гомес и Джъстин Бийбър скъсаха окончателно. Този път обаче детайли за раздялата им нямаше.

Брюнетката не коментира публично отношенията им и дори сподели, че си остават приятели и тя винаги ще го обича и уважава. Тя обаче намекна по-рано, че не харесва хлапашкото му поведение, което за нея е несериозно. Изглежда, че това е официалната версия за края на близо двегодишната им връзка. Истинската причина се корени в намесата на трети човек, научи Dnes.bg.

През декември миналата година Бийбър е свалил 22-годишната Майлин Дженсен и след една разходка до McDonald's двамата се отбили да си купят марихуана и се отправили към хотела "Четири сезона" в Бевърли Хилс.

"Той ми предложи питие и след няколко глътки започнахме да се закачаме. Аз си свалих дрехите, за мен това бе нещо напълно естествено. Целувахме се. Той определено знаеше какво прави и беше доста опитен за възрастта си", каза Майлин пред The Sun On Sunday.

Дженсен призна, че е шокирана от факта, че тя е причина за раздялата на Джъстин и Селена. Момичето вече има доста врагове сред феновете на бившите гаджета и дори 14-годишната ѝ племенница отказва да ѝ говори след случилото се.

„Бях много шокирана, след като прочетох, че те са скъсали заради това, което се случи онази вечер между мен и Джъстин. Не искам да бъда „момичето, което ги раздели", призна Майлин.

Девойката добави, че самата тя е почитателка на Селена и дори се ласкае, когато хората ѝ повтарят колко си приличат. "Аз съм голям фен на Селена. Тя е страхотна!", каза Дженсен пред Hollywoodlife.com.
 

Ето я девойката, която вкара Джъстин в грях. Снимка: Twitter

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !