Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стейтъм и Снайпс пекат атлетични тела на Ривиера

отпечатай новината

19.08.2013 14:10 | Видян 2519 пъти

Стейтъм и Снайпс пекат атлетични тела на Ривиера

Двама от екипа на "Непобедимите 3" – неустоимите Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс са направили еднодневен плаж на Ривиера, научи Блиц. Почиващите, разпознали холивудските звезди, буквално ги нападнали за автографи.

Въпреки стабилната охрана, Стейтъм и Снайпс отделили време за разгорещените си фенове. Снимките на третата част на култовия екшън започнаха тази сутрин в корабостроителния завод „Булярд“ във Варна. Лентата се завъртя точно срещу военноморската база с екшън сцени, допълва репортерът на БЛИЦ. На място е изграден декор, на който пише "Сомалия".

Човек от екипа, който се занимава с пиротехническата част, разказа, че още преди месец са започнали да обработват колите, които ще взривяват. Закупени били чисто нови джипове, а идеята била да ги състарят. Всяка една кола има не по два, а по три "дубльора" като автомобилите са пипнати от ръждата на калника да са едни и същи.

На снимачната площадка е стълпотворение от хора. Само 380 души са от щатската продукция, а поне още 45 статисти се подготвят за снимки. Днес на снимачната площадка ще са близо 500 души, доверяват запознати.

Човек от "вътре" издава, че когато тази сутрин Сталоун, Стейтъм и Снайпс пристигнали в "Булярд", било разпоредено на "простосмъртните" да не гледат звездите в очите, а да сведат глави надолу. Категорична е забраната за внасяне на телефони, камери и всякакви заснемащи устройства. Всички, които влизат на снимачната площадка, се проверяват внимателно.

Тези дни се очаква във Варна да пристигне и останалата плеяда от звезди. Девет дни ще продължат снимките, разкриха от "кухнята" на снимачния екип.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !