Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Първи в "Ривиера" са Уесли Снайпс и Тери Крюз

отпечатай новината

20.08.2013 15:30 | Видян 2271 пъти

Първи в

Пресни черноморски риби, български вина и национална кухня - това най-често си поръчват Силвестър Сталоун и колегите му от "Непобедимите 3" на морето, информира 24 часа.

Първи във ваканционния клуб "Ривиера", където отсяда екипът на продукцията, пристигат двама от холивудските актьори. Уесли Снайпс и Тери Крюз, който участва и в предишните две части на екшъна, се настаняват още в събота. Останалите им колеги - Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен, пристигат там ден по-късно.

Те нямат много по-различни изисквания от останалите гости в клуба - искат всеки ден в стаята им да има различни плодове, както и минерална вода. Но не скъпа и чужда, а българска. Те не желаят да имат охранители пред всяка стая и дори си носят собствени фитнес уреди. Общо от продукцията се настаняват 110 души в "Ривиера".

"Гостите са настанени във висококатегорийните хотели "Империал" и "Оазис", а екипите от каскадьори, гримьори и др. - в хотелите "Ривиера Бийч" и "Лотос", поясниха от "Ривиера". Апартаментите на звездите са с изглед към морето и са модерно обзаведени, а самият комплекс се охранява за всички.

Като всички останали и Сталоун и колегите му вечерят в ресторантите на комплекса, без да искат да са отделени от другите гости. Правят го късно вечер, но не за да избегнат хорското внимание, а защото работят до късно. Поръчват си българска кухня, риби и морски дарове, пастети. Пият основно българско вино, но не поръчват ракия. Дори в неделя вечерта седят в бара три часа и си говорят, а рано сутринта вчера тръгват към снимачната площадка на корабостроителницата във Варна. Холивудските звезди
ползват и 24-часовия румсървис. Някои от тях вече са минавали и през уелнес центъра - заради масажи. Всеки от тях се държи приятелски, но и никой от персонала не ги притеснява за снимки или автографи.

Сталоун, Снайпс, Стейтъм, Лундгрен и Круз са единствените от целия звезден състав, които ще работят по морето. В "Ривиера" те и екипът им ще останат до 24 август.
В "Непобедимите 3" ще участват още известни актьори. Сред тях са Мел Гибсън, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Арнолд Шварценегер. Те също се очаква да пристигнат в България, а работата по филма ще продължи 3 месеца.

Снимка: 24 часа





автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !