Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Назначават Любо Дилов за директор

отпечатай новината

22.08.2013 10:50 | Видян 2199 пъти

Назначават Любо Дилов за директор

Известният журналист и писател Любен Дилов-син най-вероятно ще бъде новият програмен директор на ТВ7, научихи Галерия.

В момента Любо е водещ на предаването "Пуснете водата" в медията, чиито продуценти са Иван и Андрей. Освен това той е сценарист на бъдещия медиен сериал "Осем дни в седмицата".

Първоначално идеята е била да подготви тийнейджърска поредица. След като стана ясно, че БНТ пуска от есента "Четвърта власт", също посветена на перипетиите в журналистиката през последните години, шефовете на ТВ7 решили да заснемат конкурентен сериал, който щял да се фокусира най-вече на отношенията медии – власт по време ма управлението на ГЕРБ.

Любо Дилов е известен с изключителния си работохолизъм и страстта да се занимава с няколко проекта едновременно. Той е главен редактор на списанието "L’Europeo", води "Пуснете водата", пише книги и сценарии, до неотдавна бе жури в шоуто на Нова телевизия "Като две капки вода", не е безразличен и към политиката.

Ако се съгласи да приеме отправената му оферта да стане програмен директор на TV7, ще трябва сериозно да се натовари допълнително, смятат запознати с телевизионния бизнес. Задачата на програмния директор е да следи предавания, филми, продукции, за да прецени какви заглавия да включи в програмата.

"Това е страхотно натоварване, което може да попречи на творческите ангажименти на Дилов", коментират негови приятели. Според други обаче той вече е приел отправената му оферта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !