Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Дачо въртял и проститутки

отпечатай новината

26.08.2013 18:00 | Видян 3341 пъти

Дачо въртял и проститутки

Бившият съпруг на фолк певицата Софи Маринова Данаил Игнатов, по-известен като Дачо остава зад решетките. Срещу него са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група и разпространение на наркотични вещества, пише Всеки ден.

Припомняме, че Дачо бе задържан по искане на европейските власти. До неговия арест се стигна, след като започна мащабно разследване на търговията с наркотици в Рим и участието на български граждани в организираната група.

Местните полицейски власти твърдят, че Дачо е бил част от групата, която е продавала забранени наркотични вещества както на италианци, така и на наши емигранти. Мярката за задържането му под стража е само началото на дълъг процес.

Само няколко дни преди да бъде задържана бившата изгора на Софка, в Рим заради разпространение на дрога бе арестувана Лина Ценова, която също е от Враца. При извършения обиск в жилището ѝ бяха открити и иззети повече от 700 грама хашиш и четири хиляди евро.

При извършената справка било установено, че нашенката държала "BAR 24" в Рим заедно с мароканец. Заведението било посещавано предимно от наши сънародници и хора от арабските страни, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !