Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Малина: Мога да съм премиер на България!

отпечатай новината

28.08.2013 11:00 | Видян 1772 пъти

Малина: Мога да съм премиер на България!

Фолк дивата Малина измуми феновете си с поредното култово изказване. Тя заяви, че може да бъде премиер на България. Малина не крие амбициите си да влезе в политиката, но смята да отложи изявите си там за по-късно, научи Lifestyle.bg.

Изпълнителката все още е отдадена на музикалната си кариера, затова не бърза:"Сигурно един ден ще вляза в политиката. На този етап съм още ангажирана с кариерата си и няма да бъда достатъчно ефективна на двете места", сподели певицата.

"Мога да се заема с това и да посветя живота си на политиката, да се изкача до най-високото стъпало.", категорична е изпълнителката, пише "България днес". И едно от нещата, които би направила е да накара хората да се почувстват спокойни.

Макар все още да не се замисля сериозно за политическата си платформа Малина вече има виждане как ще се справи с безработицата у нас: "Имаме уникално географско положение, което може да даде едно страхотно животновъдство, растениевъдство и земеделие като цяло. Българите трябва да се стимулират, те са работливи хора. Но са отчаяни и не виждат изход", казва още тя.

Снимка: tv7

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !