Светлинно шоу и балонена фиеста...

Новият „Vidin Art Festival „The River“ очаква всички...

Върви, народе... – специално студио...

В Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската...

Осъдиха крадеца, обрал Мис Враца

отпечатай новината

28.08.2013 14:50 | Видян 2220 пъти

Осъдиха крадеца, обрал Мис Враца

Районният съд във Враца освободи от наказателна отговорност крадец, откраднал телефона на Мис Враца Радост Тодорова, научи Конкурент.

Делото беше гледано преди дни от наказателен състав на съда. Обвиняемият поискал споразумение с прокуратурата и изцяло признал вината си. Съдът, от своя страна, постанови Ц.Д. да плати глоба в размер на 200 лева заради извършеното престъпление.

Красивата врачанка бе обрана в нощно заведение през март тази година, докато се забавлявала с компанията си. Врачанката сподели, че на следващия ден веднага отишла до полицейското управление във Враца, за да подаде жалба. Пред полицаите признала, че няма представа кой би могъл да вземе телефона ѝ, пише Блиц.

В дискотеката пък имало много хора, светлините били приглушени, а и никой от компанията й не забелязал подозрителни личности. Дни по-късно от полицията стигнали до извършителя, който също бил клиент на нощното заведение.

Наложената глоба е в полза на държавата. Разноските по делото също са за сметка на подсъдимия. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.
 
Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !