Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Тачо държи новата си възлюбена под ключ

отпечатай новината

02.09.2013 15:20 | Видян 2501 пъти

 Тачо държи новата си възлюбена под ключ

Жената, която разби брака на Жени Калканджиева, си навлече сериозни неприятности. Бившата моделка на "Визаж" Зорница Линдарева публично се похвали със снимки, че е свалила мъжа на шефката си, пише България днес.

След скандала за изневярата Тачо държи новата си възлюбена под ключ. Стефан, както е истинското му име, не разрешава на Зорница да се вижда с приятелките си и да им разказва пикантерии относно връзката им. Линдарева е получила забрана от любовника си да дава интервюта, както и да пуска общи снимки в интернет.

Тачо не искал да дразни излишно бившата си половинка. Заради развода той има с Жени неуредени финансови и бизнес отношения. Не е ясно и за кого ще остане луксозният апартамент, в който живееше семейството.

В същото време Жени Калканджиева е бясна. Тя не може да преглътне, че именно Зорница, на която навремето подала ръка, успяла да отмъкне мъжа й. Калканджиева се опитвала да вмени на съпруга си, че е готова да му прости изневярата в името на семейството и детето им. Тачо обаче не давал признаци, че ще се откаже от Зорница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !