Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Калин Врачански и Симеон Лютаков в "Дървото на живота"

отпечатай новината

03.09.2013 15:40 | Видян 2215 пъти

Калин Врачански и Симеон Лютаков в

Калин Врачански и Симеон Лютаков се присъединяват към звездния каст на "Дървото на живота". Българската сага се завръща с втори сезон в ефира на TV7 на 22 септември. Заснети са вече първите сцени с двамата актуални български актьори, които зрителите ще видят още в Епизод 1.

Калин Врачански влиза в образа на мистериозен геолог, пристигнал от Виена във Видин в търсенето на ценни руди. Цигарата не слиза от устата му, а героят му не се разделя с още по-мистериозната си кожена чанта. Чарът му ще завърти главата на една от дамите в сагата, но коя е тя и каква ще бъде развръзката на тяхната любов, феновете ще разберат през есента.

Симеон Лютаков влиза в ролята на френски офицер, военнопленник от сраженията на "кота 1050" в Македония. Сражава се с един от т.нар. колониални полкове. Произлиза от богато семейство, винаги е живял охолен живот, във Видин също се радва на лукс. Галантен, отговорен, с богато чувство за хумор, човек на честта, неговият живот също ще се промени след срещата му с една жена. Към сериала с роли ще се присъединят още редица български таланти, чиито имена тепърва ще бъдат обявени.

Продължението на българската сага в ефира на TV7 обещава да бъде още по-емоционално, завладяващо и мащабно. Действието в Сезон 2 на драмата, който ще мине под мотото "Яростта на унизените", се развие в едни от най-трудните за България години – 1918-1925. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство.

Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова. Истински катарзис преживява героят на Владо Карамазов – Панто Вълчев, който се завръща неузнаваем от изгнание. Продуцент на българската сага е Dream Team Films.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !