Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Коя е най-позитивната каръшка песен?

отпечатай новината

04.09.2013 18:30 | Видян 1957 пъти

Коя е най-позитивната каръшка песен?

Хип-хоп изпълнителите Алексмоу и Джем (Aleaxmll & Gem) за пореден път зарадваха феновете си с нова песен, носеща заглавието "Обаче". В нея  си партнират със Стретч (Stretch)  и определено са се справили със задачата да направят нещо различно.  

Хумористичният текст на парчето разказва за житейски ситуации, с цел да постави слушателите на тяхно място и да им напомни, че трябва да гледат на живота по-весело.

Видеото към песента е дело на Джаджата (Jajata – Crossover videos), музиката е на Алекс  и Джем, а за обработката се е погрижил Бате Пешо (Bate Pesho – Buster Studio).  Песента се характеризира с това, че носи свежо настроение и не се ограничава в границите на определен стил.  "Обаче" вече може да се види и чуе по повечето музикални телевизии и радиостанции по страната.

Интересен факт е, че  Алекс и Джем  са единствените хип хоп изпълнители направили песен с Горан Брегович. Общият им проект е част от саундтрака към филма на Джеки Стоев  "Летете с Росинант".  Двамата артисти имат зад гърба си над 40 живи участия и стотици хиляди слушания в интернет. Скоро могат да се очакват още приятни изненади от тях, до тогава да се насладим на новата им песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !