Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Мария Игнатова: Говорили сме с Рачков за деца

отпечатай новината

05.09.2013 10:10 | Видян 2220 пъти

Мария Игнатова: Говорили сме с Рачков за деца

Актрисата и телевизионна водеща Мария Игнатова призна, че тя и Димитър Рачков са водили разговори за брак и деца, но повече на шега, отколкото наистина. Самата тя нямала време за повече деца, нито пък искала да минава под венчило."Това са формалности, двама души могат да живеят заедно и без да имат подпис в гражданското, и без да вдигат панаири и да бият тъпани", коментира актрисата в интервю пред списание Story.

Щяло да ѝ бъде приятно да има законен мъж до себе си - това означавало любов и доверие, но те и сега се обичали, пък и имали достатъчно деца - той едно и тя едно. "Детска градина ли да правим", шегува се Мария.

Проблемите не били материални - те имали пари да гледат пет деца, но времето нямало да им стигне. "Сега съм в активната си възраст, имам много роли, много работа, кога да го родя това дете, на сцената ли", пита риторично актрисата и допълва: "Сега е моята най-добра творческа възраст". Раждането на сина ѝ било тежко и тя се страхувала от нова бременност. Рачков я разбирал и не настоявал, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !