Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Никол Шерцингер била на тъмен етап от живота си

отпечатай новината

11.09.2013 13:15 | Видян 2504 пъти

Никол Шерцингер била на тъмен етап от живота си

Никол Шерцингер се завръща триумфално като съдия в новия сезон на риалити формата "The X Factor", Великобритания тази есен, почти година след успешното си участие в миналия сезон на телевизионното предаване, пише Dnes.bg.

Но докато тази работа ѝ носи голям успех и популярност, в същото време тя изживява тъжен етап в личния си живот, след като се раздели с дългогодишния си приятел Люис Хамилтън. Певицата и състезателят от Формула 1 сложиха край на връзката си през юли, когато всички очакваха, че скоро ще минат под венчило. Красивата брюнетка споделя чувствата си след тази тъжна развръзка в октомврийския брой на списание Glamour, Великобритания, чиято корица краси.

Бившата вокалистка на групата "Pussycat Dolls" носи дизайнерски дрехи на марките Club Monaco и Peter Jensen, позирайки пред обектива на Саймън Емет.

Вижте няколко акцента от интервюто с мис Шерцингер по-долу:


За окончателната си раздяла с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън (двамата са късали на няколко пъти):

"Е, аз съм като всички останали жени. Все още съм в центъра на бурята и се опитвам да се фокусирам върху работата си, за да забравя проблемите си в личен план. Имаше момент, когато не излизах от дома си, бях се обградила със салфетки и поръчвах огромни пици само за себе си. Все още ме е грижа за Люис и ще продължавам да го подкрепям. Аз бях най-големият му фен и му повтарях, че може да постигне всичко, което иска. Но тази тема е твърде лична и твърде болезнена за мен точно сега. За мен тази раздяла не е заглавие от пресата, а реалност, с която трябва да свикна."

За продуцента на "The X Factor" Саймън Коуел, който скоро ще стане баща:

"Бих искала да го поздравя за добрата новина. Мисля, че той ще бъде добър баща . И най-вероятно ще има армия от детегледачки, които ще му помагат в отглеждането на сина му. Той ще има нужда и от няколко кръстника със сигурност."

За своя образ на сцената:

"О, там аз съм кукла. Свикнала съм да съм на сцената и ако нямам микрофон, правя всичко възможно да се добера до такъв. Посвещавам много време на изявите си на сцена. Около седем часа се приготвям преди ефир или преди концертна изява. Отделям много време на визията си, защото искам тя да е завършена."

За живота си без музика:


"Ако нямах кариера в поп музиката, със сигурност щях да бъда като сестра ми и вече да имам три деца. Израснала съм в Кентъки, САЩ. Там всичко се върти около създаването на семейство. Всички мои приятели, братовчеди, съученици вече имат деца, но не и аз. Това е, защото съм много отговорна към работата си и съм готова да направя тази жертва - да живея, да дишам, да се храня и да спя сама. Но дълбоко в себе си съм семеен човек и децата на сестра ми са моята най-голяма гордост и радост. Не минава и месец, без да ги видя. И аз ще имам деца, когато му дойде времето."

Снимка: сп. Glamour

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !