165 филма на фестивала за...

21-вото издание на един от най-престижните международни...

Мария Нордел изригна срещу Ергенът...

След безумния финал на романтичното риалити "Ергенът"...

Златка: Миро не иска публичност, но ще свикне

отпечатай новината

11.09.2013 15:20 | Видян 2635 пъти

Златка: Миро не иска публичност, но ще свикне

Прекарахме си много готино на "Смокини", обясни Златка Димитрова преминалото лято в "На кафе" при Гала. Прочутата географка обърка и името на къмпинга, на който цяло лято си пече дупето, но не намери време да прочете как се казва. А той просто е пак същият плод, но в единствено число, пише skandalno.net.  

За плеймейтката няма никакво значение кой географски обект как се казва и явно е родена да направи великите географски открития, нищо че отдавна са направени. Миро пък описа като готин мъж, но срамежлив. Не искал да се снима, не искал да излиза във Фейсбук. Едва го карам да направим по някоя поза.

Притеснителен е и не харесва известността, оплака се Златка, но после понавири перо и философски заключи, че след като е с нея, ще му се наложи да свикне да е популярен. Щом е тръгнал с нея, значи не е чак толкова срамежлив, разсъждават феновете ѝ.

Миро се поопознал с бъдещата тъща и доста се харесали. Това по думите на Златка. Защото двамата не говорят за сватба, бяла рокля не се очертава на хоризонта и учителката по природознание може би никога няма да му стане тъща.

Същото е и с бъдещите внучета. На въпроса кога ще зарадват майка й с бебе, плеймейтката каза – когато Бог реши. Миро още има съмнения дали да се жени за Златка, а самата тя пък трудно ще се прежали да развали хубавата си фигура.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !