Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Кобрата играе мач с Валери Божинов

отпечатай новината

12.09.2013 15:50 | Видян 2604 пъти

Кобрата играе мач с Валери Божинов

Никакви разправи и скандали не могат да попречат на Кубрат Пулев и Валери Божинов да тренират усилено. Двамата почти всеки ден играят мач на малки врати в популярен спортен комплекс, като Кобрата просто поддържа форма след размазващата победа над тъмнокожия Тони, а футболистът финтира, докато очаква трансфер в чужд отбор.

Божинов преди дни обяви, че съди бившия си клуб "Спортинг" Лисабон, които го уволниха изненадващо с обвиненията, че отсъства системно от работа. Контрактът му бе валиден до 2016 година, но португалците го изритаха без много да се замислят. В същото време той намекна, че вече почти е финализирал преговори с друг известен тим и се закани, че в скоро време ще се завърне на терена "гръм и трясък", пише skandalno.net.

От своя страна Кубрат Пулев е голям фен на футбола и когато има възможност не пропуска шанса да играе. За съжаление рядко намира смелчаци, които да застанат срещу него на терена. Кобрата допълни, че вероятността да играе следващия си мач в България е много малка.

Сега водят преговори за организиране на боксова галавечер в "Арена Армеец", където все пак може да се качи на ринга за разнообразие. Най – големият проблем пред боксьорът ни от тежка категория е липсата на време и трудностите по организацията на подобно събитие. "Все пак се надявам да изпълня една от мечтите си – да се бия в България, за българската публика", коментира Кубрат Пулев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !