Синът на Цеца я дари с трети внук

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче....

Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

Диляна Попова изпадна в шок в Африка

отпечатай новината

12.09.2013 16:10 | Видян 3319 пъти

Диляна Попова изпадна в шок в Африка

В неподправен шок са изпаднали част от участниците в приключенското риалити на bTV "Африка: Звездите сигурно са полудели". Родните звезди въобще не очаквали условията на Черния континент да са чак толкова примитивни.

Най-втрещена от, меко казано, непретенциозната обстановка останала красавицата Диляна Попова. Актрисата от "Революция Z" се разплакала със съвсем истински сълзи, когато видяла в каква тоалетна трябва да облекчава ежедневните си физиологични нужди, разказва 168 часа.

Чаровната брюнетка тотално рухнала психически, щом установила, че няма да има достъп до течаща вода. Красивото цвете на българския шоубизнес все пак може да разчита на подкрепа от страна на други участници в приключението, които са калени в подобни тежки битки.

Най-устойчив на лошите хигиенни условия и суровата природа бил полярният ни изследовател проф. Христо Пимпирев. Българинът, участвал в 21 експедиции до ледения континент Антарктида, се стреснал единствено от заплахата да бъде ухапан от скорпион. Отровните животни били напълно нормално явление за местните, но се превърнали в кошмар за българската експедиция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !