Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дърво на парите в "Музикална академия"

отпечатай новината

19.09.2013 17:45 | Видян 2004 пъти

Дърво на парите в

Дърво на парите ще расте в "Музикална академия" на ТВ7. Всяка седмица след концертите участниците ще печелят определена сума, като за първо място ще се дават по 5000 лева, а за последно - 400. Това обаче няма да са истински, а виртуални пари и ще се ползват за разплащане само в рамките на предаването. Продуцентите Иван и Андрей представиха днес подробности около риалитито.

С тях ще се плаща сценичният грим, специалните костюми, както и развлеченията като кино, деликатеси и пиано бар. За фитнес например ще се дават по 20 лева на час, същата е цената и на киното, а на грима - 400. Който се представи най-добре, ще може да направи истинско шоу на следващия концерт. Който няма достатъчно пари, ще бъде скромен и ще заложи основно на глас. Задължително е обаче парите да се изразходят до следващия голям концерт. Могат да се харчат за представлението или за забавления на всички в групата.

Къщата на звездите ще е на два етажа, като ще разполага със специален ВИП апартамент, за който се плащат по 500 виртуални лева на нощувка. Оборудвана е и с много репетиционни. Тя все още се строи, но със сигурност ще е готова за старта на шоуто следващия вторник, обещаха Иван и Андрей.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !