Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Ромина Андонова се върна в университета

отпечатай новината

20.09.2013 15:45 | Видян 1822 пъти

Ромина Андонова се върна в университета

Ромина Андонова реши, че трябва да продължи образованието си и се върна в университета, научи blife.bg.

Миската за кратко прекъсна следването си, тъй като забременя и замина да живее в чужбина. Сега се е прибрала сама у нас, защото има лекции, където останалите й колеги веднага я разпознали.

"В началото исках стоматология, но не можах да мина изпита по химия и затова предпочетох биологията и работата в една лаборатория. Сега съм четвърти курс и ми остава още една година, защото записах задочно, за да мога да пътувам", обясни тя в тв интервю.

В момента тя е изключително заета и има часове почти по цял ден.

От година и половина Ромина и мъжът й Дарко Тасевски от година и половина живеят в Израел. Двойката тръгнала с нагласата, че отиват за малко, но сега вече не искат да се върнат, защото там се чувстват добре.

"При тях семейството е много важно и жената е, за да си гледа децата. Там раждат много, нещо което липсва в България. Там могат да достигнат до 19 деца. Смятам, че в България трябва малко повече да погледнат към семейството. Една жена в първите години след раждането на детето трябва да се грижи за него, защото това изгражда характера му. Аз лично за себе си се радвам, че имам възможността да се отдам на детето си. Мъжът ми изкарва пари. Дай Боже, повече такива жени да има", разказа Ромина.

Снимка: BulFoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !