Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ивет нае италиански дизайнер за сватбената си рокля

отпечатай новината

20.09.2013 16:30 | Видян 2002 пъти

Ивет нае италиански дизайнер за сватбената си рокля

Еврошампионката на 100 м Ивет Лалова е избрала италиански дизайнер, който да я облече за сватбата й със Симоне Колио на 21 септември в Риети, пише "Стандарт".

За най-щастливия си ден софиянката ще носи рокля на дизайнерското студио Аtelier Аimee. Сватбените рокли на италианската модна къща влизат в луксозните каталози наред с моделите на Dolce & Gabbana, Chanel и Dior, които се доверяват и за изработката на шивачите от Аtelier Аimee.

Колио пък ще застане до Ивет пред олтара с костюм от българската фирма Andrews. Младоженецът сподели във Фейсбук, че дните до сватбата са най-щурите, но и най-добрите в живота му. В отговор на това Лалова пък му написа на италиански - Ti amo!!! (Обичам те!).

Църковният ритуал ще започне в 18,00 ч (местно време) и ще се проведе в построената през 1266 г. "Чиаза ди Сан Доменико". Голямото парти пък ще е по-късно в абатството Ди Сан Пасторе, което е бивша резиденция на италиански кардинал. Правата за отразяване на сватбата пък вече са продадени на известно българско светско списание, научи още actualno,com.

Снимка:  facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !