Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели

отпечатай новината

23.09.2013 09:00 | Видян 1921 пъти

Първи елиминации в Африка: Звездите сигурно са полудели

През първите дни от своето пребиваване в Африка родните звезди бяха изправени пред редица предизвикателства, чрез които да си осигрят комфорта и най-необходимото за лагера в Ботсуана. Те трябваше да скачат с бънджи, да плуват в река Замбези, спускаха се по скали и летяха над огромни пространства, ровиха се в слонски екскременти и дори станаха жертва наизмама.

След поредица от изпитания в Замбия отборите на Георги Тошев и професор Пимпирев се присъединиха към този на Милена в Ботсуана. А там ги очакват три различни вида предизикателства, с които опознават културата на Африка. Това включва прекарване на учебен час в типична африканска класна стая или строеж на африканска къща от пясък, слама и кутийки от безалкохолно. От днес до финала на шоуто, всеки понеделник, зрителите ще стават свидетели на процеса на елиминации.

Всички участници се събират заедно и очи в очи гласуват кой според тях трябва да напусне състезанието, и защо. Тази вечер зрителите на бТВ ще станат свидетели на това как родните звезди плачат, как хранят крокодили, на какви африкански животни се опреличават и кого искат да върнат у дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !