Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Долу принцовете!!

отпечатай новината

23.09.2013 11:00 | Видян 2524 пъти | Гласували 1

Долу принцовете!!

"Принц Кирил", както кой знае защо наричаха сина на Кирил Рашков във ВИП Брадър тихомълком, с половин уста беше изваден от генералното ПОЗОРИЩЕ в държавата. Не е проявил много акъл, който го е вкарал. Освен него, и друг принц беше разжалван тези дни – енергийният княз Богомил Манчев. Старият му враг Стефан Гамизов заговори за някакви 300 милиона лева, дето се били изпарили, но ние не сме експерти като него, че да знаем.

Проблемът на българските принцове и тяхното есенно падение е, че са неистински – и циганските, и енергийните. И след всичко, което натвориха през последните години (противно на нацията) вероятно така им се пада.
Като сме заговорили за срам, в новия Супер 19’ ще видите цяла фотосесия от инцидента с циците на Мис Крокодил, изскочили от роклята й на ревюто на Жени Живкова, което събра хайлайфа в мол.

На целия този фон, истинските величини остават.  Станка Златева и Тервел Пулев поведоха в традиционната анкета на slava.bg и Супер 19’ кой да победи във ВИП Брадър. Понеже и двамата са влезли с високи хонорари в шоуто, сигурно продуцентите ще се постараят друг да победи и да вземе финалната премия. Вече са го правили в други сезони.

Разкриваме в новия брой на Супер 19’ и други важни работи: Мария Илиева си признава, че макар и с опит, още търси Любовта; Мариан Кюрпанов изгубил бизнеса си преди ВИП Брадър; Николета Лозанова, като разбра, че не може да разчита на сериозна издръжка от Валери Божинов след неминуемата им раздяла – хвана се с нейната приятелка Лили от Биг Брадър да води води ново клюкарско шоу по ТВ7.

Разбира се, това далеч не е всичко, което сме ви подготвили, за да бъдете щастливи или поне усмихнати до другия понеделник!  

автор: Борис Ангелов

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !