бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Под прикритие 4 тръгва през октомври

отпечатай новината

24.09.2013 10:40 | Видян 2514 пъти

Под прикритие 4 тръгва през октомври

Каскади с яхти и много екшън заради сделки с наркотици - с такива сцени в курорта Свети Влас започна работата по четвъртия сезон на Под прикритие. Снимките тръгнаха още миналата седмица, а повечето актьори вече са на морето. Сюжетът обаче е обвит в пълна тайнственост.

Там, на място, режисьорът и продуцентите от Камера ще търсят и хора, които да участват в някои от сцените. Те ще са мащабни, защото обявата за прослушването е за статисти за специални масовки. Условието е хората да са в Свети Влас до 28 септември, когато ще вървят снимките. И миналата година екипът снима на морето. Там бяха всички актьори, които играят лошите във филма, пише Супер 19'.

 Този път обаче натам ще пътува и Владо Пенев, който е в ролята на добрия комисар Попов. Захари Бахаров се появи на Марина Диневи в бял костюм - значи Иво е жив! В Свети Влас пак ще снима сериала Ивайло Захариев, който е в главната роля - на ченгето под прикритие. Този път обаче той ще съчетае работата в Под прикритие с репетициите по новата си постановка Underground. Предстои премиерата в Сълза и смях. Заедно с него на морето са съпругата му Миряна и синът им Филип. Тримата вече отпразнуваха навършването на 7-ия месец на детето.

Работата по Под прикритие с театъра съчетава още един актьор от сериала. Кирил Ефремов - близнакът Тишо, започна репетиции по Мъже под чехъл с Тончо Токмакчиев и дъщерята на Тодор Колев - Албена, а на 17 октомври ще представи за първи път За няколко милиона повече в Сатиричния театър с Калин Врачански и Калин Сърменов.

Според клюката в този сезон на крими поредицата ще се появи и известна родна моделка, която притежава титла за красота. Мацката е със специална роля във филма, а продуцентите я нахъсали и за по-горещи сцени. По форумите вече залагат коя е поредната хубавица с роля в Под прикритие. Новите епизоди вероятно ще започнат да се излъчват още от октомври по БНТ 1.








автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !