Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Чакат Лили Иванова в "Музикална академия"

отпечатай новината

24.09.2013 12:15 | Видян 1617 пъти

Чакат Лили Иванова в

VIP апартамент ще изненада участниците в новото риалити, което стартира тази вечер по TV7 - "Музикална академия". „Тук в тази стая ще пребивават ВИП-овете. Защо да не видими Лили Иванова като специален гост на участниците преди някой концерт в къщата", разказаха дизайнерите на музикалната къща, която се намира в село Герман, пише Монитор.

Банята, в която 15-те участници от три поколения ще разпускат, е с кактуси и палми. Пиано барът е декориран с фотоси от Лос Анджелис. Мястото обаче ще бъде заключено през повечето време. В него ще могат да влизат само тези изпълнители, които се представят най-добре на живите концерти. Според успеха си те ще получават пари от „Дървото на парите” в къщата, обясниха от екипа на шоуто.

С припечеленото ВИП-овете, които ще гледаме от тази вечер цели три месеца по TV7, ще си осигуряват достъп и до киносалона. Той е оборудван с огромен екран, а по стените има афиши от филми като "Роки", "Рамбо", "Казабланка", пише Блиц.

Другото място, в което ще се влиза с плащане, е фитнесът. Талантите ще могат да прекарат една нощ и във VIP апартамента срещу 500 лв. Билетът за кино или час престой във фитнеса ще струват 20 лева.

Всички 15 участници, сред които са Кичка Бодурова, Петя Буюклиева, Дичо, Лора Караджова, Криско, Калки и др., ще спят в една обща спалня, декорирана като черните и белите клавиши на пианото. Репетиционните обаче ще са три - за всяко от поколенията звезди по една. Тази, в която ще са доказалите се музиканти, е облепена с плочи от времето на "Балкантон".

Снимка: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !