Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Сталоун се "дави" в река Струма

отпечатай новината

28.09.2013 09:00 | Видян 1943 пъти

Сталоун се

Силвестър Сталоун започна снимки в района на Кресненското дефиле, където се снима лентата "Непобедимите 3".

Преди месец кметът на Симитли Апостол Апостолов получил писмо от екипа с искане за разрешение за снимки в района на р. Струма. "Тогава казах, че не мога да давам разрешение за снимки, защото реката е държавна собственост", обяснява Апостолов.

Кадрите вероятно ще са нощни, като актьори и каскадьори ще се спускат с рафт по реката. Героят на Сталоун трябва да падне в река Струма и да се дави, но накрая ще бъде спасен, разкриха запознати. За рискованите сцени ще бъде използван дубльор, пише "24 часа".

Екипът използва базата на рафтинг клуба "Адвенчър нет", която се намира до единия от тунелите на дефилето. Снимачната техника е докарана и разположена край реката, но охрана не допуска външни лица наоколо. Екипът е обещал да не пречи на движението по главен път Е-79, а за сигурността на участниците са наети водолази и спасители.

Джейсън Стейтъм, който до края на миналата седмица снимаше със Силвестър Сталоун, си тръгнал по-рано от очакваното. Вероятно е свършил със заснемането на сцените си, обясняват хора от снимачната площадка. Очаква се следващата седмица да пристигне Мел Гибсън.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !