Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гуинет Полтроу: Бих простила изневяра!

отпечатай новината

25.09.2013 14:00 | Видян 2053 пъти

Гуинет Полтроу: Бих простила изневяра!

Актрисата, която има дъщеря Епъл и син Моузес от рокаджията, заяви, че за нея изневярата не е причина за раздяла и иска да вярва, че й фронтменът на Coldplay също би проявил разбиране към нея, ако се поддаде на изкушение, пише btnews.bg.

"Мисля, че би ми било тежко да съм една от онези съпруги, които откриват, че 20 години нещо се е случвало зад гърба им. Вероятно това би ме накарало да си задавам въпроси за живота си. Със сигурност нещата ще станат по-трудни, но смята, че ако има честност от самото начало, всичко ще е наред", сподели 40-годишната актриса пред сайта Refinery29.com.

"Мисля, че ако идеята да си отдаден на един човек е важна за теб, започваш да цениш някои части от социалния си живот повече от други. Двойките са различни и всяка двойка е изправена пред различни предизвикателства. Бих искала да смятам, че ще простя и/или ще ми простят, но не мога да дам честен отговор на този въпрос, тъй като не съм преживявала такова нещо", допълни звездата.

Новият филм на Гуинет разказва за пристрастяването към секса и тя е категорична, че не би имала нищо против да е с човек с подобен проблем, ако не беше обвързана. "Аз съм изключително отворен човек и мисля, че ако знаех за проблема, това не би ме възпряло да изследвам връзката", сподели актрисата.

Снимка: egotastic.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !