Минисериалът Дарителите с премиера по...

Изключителните истории на едни от най-големите български...

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Невена Цонева: Не желая да коментирам Армутлиева!

отпечатай новината

29.09.2013 09:04 | Видян 2682 пъти

 Невена Цонева: Не желая да коментирам Армутлиева!

Три години след победата си през 2007 г., първият български "Мюзик айдъл" Невена Цонева заведе дело срещу гиганта "Вирджиния рекърдс" и излезе краен победител в съдебната битка, пише Блиц.

Компанията трябвало на всяко тримесечие да отчита приходите от работата на певицата, но не го правела. Заради това Невена получи обезщетение в размер на 12 000 лв.: "Четири години водих борба да извоювам свободата си и доказах, че съм постъпила правилно", заяви тя след победата си.

Талантливата изпълнителка категорично заяви, че иска да коментира врагинята си Саня Армутлиева и че тя е затворена страница за нея: "В интерес на истината, аз нямах намерение да вдигам шум около нашата "разлъка" с "Вирджиния". Саня Армутлиева обаче реши да ме клевети по медиите с абсолютно неверни твърдения от сорта на това, че предварително съм имала предложение от Слави Трифонов да ме продуцира.

Доста време отказвах коментар за това на журналисти, тъй като според мен е недостойно да се злослови, но в един момент не можех да премълчавам истината, понеже навсякъде по медиите беше разпространено, колко съм "непочтена", разказа огорчената Невена.

Цонева спечели 5 награди на последния фестивал Пирин фолк и е готова да се завърне с нова сила на музикалната сцена, все едно никога не е спирала да пее. Относно връзката ѝ с Венко, красавицата сподели, че за момента няма да има сватба, но и да има тя няма да бъде публично достояние. Невена определено е най-талантливият победител от всички музикални формати в родния ефир и най-много от всички заслужава да преуспее, а тя е на път да го направи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !