Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Христо Кидиков: Извънземни диктуваха на Ванга

отпечатай новината

25.09.2013 16:50 | Видян 2804 пъти

Христо Кидиков: Извънземни диктуваха на Ванга

Извънземни са диктували предсказанията на пророчицата Ванга и благодарение на тях е имала толкова много информация за хора и събития. Това разкри пред България Днес легендата на българската естрадна музика Христо Кидиков.

"Чрез някакъв висш разум Ванга се свързваше с други цивилизации и паралелни светове. Знам го, защото съм ходил при нея. Вярвам в това, че живеем в някакъв свят, но над него има нещо повече. Точно това повече е решило да разполагаме с ограничена информация, а само определени хора да са във връзка с него", разсъждава Кидиков.
Според него такива хора с външна намеса в способностите си са откривателят Исак Нютон и музикалният виртуоз Николо Паганини.

"Разумът е решил да виждаме само определена част от света. Определени хора са дарени с възможността да общуват с висшия разум. Точно те са гениите на човечеството, които познаваме. Може би така ще си дадем отговор за техните постижения и как Нютон се е сетил за гравитацията, като му е паднала ябълката на главата. Вярвам, че не сме сами на този свят и ще е твърде пагубно, ако се мисли, че няма други измерения и цивилизации. Много хора ще започнат да получават отговори на необясними неща", добави изпълнителят на "Хей, живот, здравей, здравей". Той даде за пример и поведението на пчелите, които със своята интелигентност надминават поведението на много други живи организми.

Кидиков признава, че е имал 2-3 срещи с видения, които са се появявали във важни житейски моменти за него. Срещите им обикновено ставали в къщата му в Пернишко. Извънземни му предричат, че още 10 години ще бъде на сцената.

"Мислех да сложа край на кариерата си и да се отдам на отглеждането на внуците си, когато ми се яви видението. Знам, че не беше сън, защото много ясно го помня. От стената се отдели един Икар - имам една такава картина у дома от един приятел, просто се уголеми, надвисна над мен и чух глас, който ми казва: "Твърде ти е рано, имаш още какво да правиш". Заспах, но това нещо ми стоеше в главата. Чудех се дали сънувам, гледам - картината си виси. След това направих не просто една песен, а цял албум. Сега пиша и трета книга", споделя Кидиков.

Духът на майка му често му прави компания във вилата му в село Байкал. Месец преди тя да почине, е разговаряла с мъртвия му баща и му казвала, че е готова и ще отиде при него.

Светещо НЛО пък е предпазило певеца от тежка автомобилна катастрофа. Преди две години пътува през нощта след концерт от Русе към София. Някъде преди Арбанаси странна светлина се движи успоредно с колата му. Кидиков намалява скоростта, светлината също, усилва - светлината също. Спира на бензиностанция да зареди гориво и резервоарът гълта повече от необходимото, а бензинджията му казва, че нещо с колата не е наред, защото мирише на изгоряло.

"Тогава с приятелката ми решихме да пренощуваме във Велико Търново и на другия ден отидох в сервиз. Там откриха пукнатина от изгаряне под резервоара. Нямаха обяснение от какво е, но ми казаха, че ако съм продължил пътя, колата е можело да избухне в пламъци" спомня си Кидиков.

Естрадният изпълнител обяснява, че не се занимава професионално с мистика и сеанси, но обича да чете книги на подобна тематика. Според него всеки човек си има програмиран чип и си следа път, който му е предначертан.

"Всичко е много добре обяснено с една българска поговорка - "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш", обобщава житейската си философия изпълнителят, който преди години стана популярен с пловдивския лаф "Цъкни, майна, ВЕФ-а, да чуем Кидика".
 
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !