Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Куп тв звезди в новия спектакъл на Мариус

отпечатай новината

26.09.2013 09:45 | Видян 2354 пъти

Куп тв звезди в новия спектакъл на Мариус

Куп телевизионни звезди ще зарадват театралната публика в новия спектакъл с режисьор Мариус Куркински - Лодка в реката. Сред тях са Иво Аръков от Фамилията и Луиза Григорова от Стъклен Дом. Премиерата на дългоочакваната постановка, ще се състои на 5 октомври в Малък градски театър Зад канала.

За неуспелите да я посетят следващите дати на представлението са на 12 и 31 октомври. Двете звезди от телевизионните сериали играят в миниатюрата Лодка в гората, дала заглавието на целия спектакъл, който обединява общо три произведения на Николай Хайтов. В предстоящата постановка Иво влиза в кожата на горския надзирател Динко, който залавя нарушителка - младата Гина. Той решава да й състави акт. По време на диалога си разменят остри реплики.

Динко разбира, че тя има незаконно родено дете, че страда в самотата си. В крайна сметка човещината и любовта надделяват пред дълга. Навремето във филма Лодка в гората се снимат Васил Михайлов и Невена Коканова. Режисьорът Мариус Куркински е включил в постановката още две миниатюри на Хайтов - Кучета и Пътеки, в които ще видим сина на Катя Евро - Александър Кадиев и Антоний Аргиров от Стъклен дом.

Снимка: мгт зад канала

   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !